[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Feedback av poliser och åklagare


Poliser, sexualbrott, Intervju och förhörsteknik, steg 1, Växjö: 

”Tina. Det har varit otroligt inspirerande. Det har gett mig många tankar och verktyg att arbeta vidare med mig själv för att bli en bättre polis. Du har varit otroligt peppande! Du är varm och inger förtroende.”

”BRA. Du är otroligt duktig på att läsa människor och se sådant som vi själva inte ser, och ställa frågor på ett sådant sätt att vi själva förstår saker om oss. Din feedback-övning till oss var kanon, alla skulle behöva sitta där. Du är jättebra Tina!” 


Poliser, grova brott, Intervju och förhörsteknik, steg 2, Växjö:

”Du är otroligt närvarande Tina. Engagerad och följde hela tiden upp vad var och en sa, du inte bara svarade utan förde vidare och jämförde olika situationer och resonemang. Du bjuder på dig själv Tina. Mycket bra struktur och utvecklande. Du anpassade föreläsningen efter oss som grupp, men också för varje enskild individ så vi kan bli bättre poliser.”
Poliser inom våld och sexualbrottsroteln  Länskriminalpolisen som har haft handledning 2,5: 

”Otroligt kunnig. Aldrig svarslös, flexibel, snabbt kunna ta upp en tråd i en diskussion och hitta fram till det väsentliga. Förmåga att få personer att ”växa”. 

”Jag upplever att Tina tar fram den kunskap som krävs för ett visst syfte eller en uppkommen situation. Hon tar stort ansvar för att just vi ska få de verktyg som vi behöver och handledningen leder hela tiden framåt. Det märks att hon har en klart genomtänkt tanke med varje tillfälle. Hon är väldigt proffsig.”

Åklagare som har haft handledning 1 år:

”Tina som handledare är den bästa vi har haft, snabb att ändra inriktning om det behövs, fastnar inte och ser till att alla i gruppen medverkar.”

”Du är den bästa handledare jag har haft. Du styr in skitbra och vet exakt.”

”Tänker ofta på det vi har pratat om under handledningstillfällena, inte minst när jag hamnar i affekt och reagerar känsloässigt.”

”För mig innebär handledningen en stund för eftertanke och funderingar. Prestigelöst, är avslappnad och ger energi. Har lärt mig tänka i helikopterperspektiv, tänker på hur och varför man reagerar och fungerar som man gör. Det känns som en lyx att ha handledning, något som alla skulle ha möjlighet till. Vi avhandlar stora saker om livet för andras del, viktigt.”

”Du ser tydligt allt, du förstår hur man tänker och ser hela tiden. Väldigt, väldigt bra.”